35è Aplec Excursionista > L'Aplec Excursionista > Programa > Menú del sopar d'agermanament

Menú sopar

Menú clàssic:

  • Ciccioneddos cun bagna e saltitza - nyòculs (nyoquis) sards amb banya (salsa) de pomata i salsitxa
  • Aveghe imbreaga - ovella embriaga
  • Patatu - poma de terra (patata)
  • Binu ruju – vi negre
  • Abba - aigua
  • Pane fatt’in domo (cun madrighe) - pa fet a casa
  • Su pappai brancu - menjar blanc
  • Murta - murta (licor típic)

 

Menú vegetarià:

  • Ciccioneddos cun bagna - nyòculs (nyoquis) sards amb banya (salsa) de pomata
  • Milinzàna pibaroni - verginya (albergínia) i prebe dolç (pebrot)
  • Patatu - poma de terra (patata)
  • Binu ruju – vi negre
  • Abba - aigua
  • Pane fatt’in domo (cun madrighe) - pa fet a casa
  • Su pappai brancu - menjar blanc
  • Murta - murta (licor típic)